stylez shoes stylez shoes
 
 
Woensdag:
10.00 - 17.00

Vrijdag:
10.00 - 17.00

Zaterdag:
uitsluitend op afspraak

 
 


 
 
 
 
 
 
 
 

 Step out in style....... Yes thats my goal!

Als eigenaar van Stylez Shoes ben ik altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in de bruidsmode. Naar aanleiding van deze ontwikkelingen, maar ook met een blik richting de fashion industrie probeer ik een vertaling te maken naar de hedendaagse bruid. Zo is de " XCLSV by Stylez" collectie ontstaan. Een hedendaagse fashionable serie bruidsschoenen speciaal ontwikkelt en gemaakt voor Stylez Shoes. Het doet me altijd weer plezier hoe er op deze schoenen wordt gereageerd. Schoenen van o.a. Alexander Mcqueen, Jimmy Choo en Kate Spade zijn een grote inspiratie geweest, echter wel aangepast aan het comfort wat de Nederlandse bruid verwacht.
Een leuk detail is dat de schoenen altijd vernoemd worden naar de eerste bruid die deze schoenen aanschaft.
Mijn Motto is daarom ook "Shoe Love is True Love"

Wat streven  wij na met onze winkel?

Stylez wil een zo groot mogelijk publiek bedienen en er voor zorgen dat er ook  een keuze bestaat in het uitzoeken van trouwschoenen. Natuurlijk kun je uit een catalogus van het bruidshuis een paar bruidsschoenen uitzoeken echter vaak moet je dan ook de schoenen afnemen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. We streven er naar om zoveel mogelijk uit voorraad te kunnen leveren. zodat je ook daadwerkelijk verschillende hakhoogtes en verschillende schoenen kunt aanpassen. 
Van basics tot fashionable.
Wij willen hier wel bij aanmerken dat stylez geen paslocatie of toonzaal is voor andere bedrijven en ook geen leverancier van bruidsschoenen. Mocht je toch de intentie hebben om ons daar voor te willen gebruiken, hou er dan rekening mee dat we je niet van informatie zullen voorzien.
Op dit moment biedt er een keten van (outlet)bruidswinkels een bijpassend gratis accessoire pakket t.w.v. €400 aan bij aankoop van een jurk van €900.
Helaas dames we kunnen jullie niet van dienst zijn mbt allerlei info en passessies. Misschien moet je je zelf afvragen of je niet een beetje teveel voor je jurk hebt betaald!

Ook wij betreuren het dat we deze info via onze website moeten delen.

Nick Verkaik